Ambiteus.
Specialist.
Teamplayer.

De specialisten van Zwart

Wij stellen ons graag voor.

Een team ambiteuze communicatiespecialisten, ieder met ons eigen vakgebied.

Zwart Reclamemakers is een team van ambitieuze, goed op elkaar ingespeelde communicatiespecialisten, ieder met ons eigen vakgebied. 

Clemens Beneder

Clemens Beneder

Art Director / Creative concept

Een boodschap moet in het juiste vat worden gegoten. Daarom is vormgeving een zoektocht en géén ABC’tje. Ik zoek naar de juiste vorm, de instrumenten en/of het medium om het bericht dat verteld moet worden optimaal over te brengen naar de doelgroep. 

Ik visualiseer elke identiteit op een creatieve en op een eigen(wijze) manier en garandeer zo een professionele ‘look and feel’ van alle producten.

Daniel van de Kamp

Daniel van de Kamp

Creatief projectmanager

Als creatief projectmanager werk ik vooral pragmatisch en oplossingsgericht. Af en toe een tikkeltje gek en overenthousiast ben ik dol op planningen en uitdagende communicatie-vraagstukken.

Mijn motto: eerst iets moois bedenken en dan kijken of het uitvoerbaar is. Op die manier kom je tot de meest fantastische projecten. Vaak blijkt dat bijna alles kan.

Annemiek Slotboom

Annemiek Slotboom

Schrijvende communicatiespecialist

Het verhaal van onze klanten vertalen in een product waarmee ze op hun eigen authentieke manier de doelgroep zo optimaal mogelijk bereiken om hun boodschap over te brengen. Dat is mijn missie als we starten met een project. Ons motto is: alles is mogelijk! Voor ieder project zoek ik de juiste creatievelingen bij elkaar. Als taalidioot neem ik de teksten voor mijn eigen rekening.

In gesprek gaan met onze klanten en me in hen verdiepen is essentieel om een project succesvol te laten verlopen. Dat is voor mij het allerleukste dat er is!

Fred Tigelaar

Fred Tigelaar

Fotograaf

Reclamefotografie is een essentieel onderdeel van branding. De beste foto zorgt voor merklading en herkenning. De perfecte foto levert geld op. Ik fotografeer voor alle producten. Op verzoek reis ik overal naar toe en beklim ik elke berg.

Ook een mooie fotoshoot in een professionele studio in Apeldoorn behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Simon van der Weerd

Simon van der Weerd

Kunstenaar/ inspirator

De communicatie omtrent de herkenbaarheid van een bedrijf is meer dan alleen een logo en huisstijl. De identiteit van een organisatie wil je voelen zodra je de drempel overstapt. Dat begint bij het team, de medewerkers.

Als inspirator, motivator en leraar neem ik een team mee in een creatieve sessie in de vorm van een schilderworkshop, teambuildings- of bedrijfsuitje. Het resultaat hiervan is extra stimulatie, inspiratie, motivatie of een creatieve “ duw in de goede richting” om samen de gestelde doelen beter en veelal makkelijker te kunnen bereiken.

Als kunstenaar zorg ik voor een verlengstuk van de identiteit van een organisatie in de vorm van kunst die motiveert, stimuleert en inspireert. Een schilderij waarin de bedrijfskleuren of het logo op een creatieve manier zijn verwerkt, is een originele en waardevolle aanvulling op de communicatie rondom een bedrijf.